Latest Blogs

Jopen heeft een nieuwe collectie vibrators uitgebracht!
28 Apr / 2016

Jopen heeft een nieuwe collectie vibrators uitgebracht!

Jopen heeft een nieuwe collectie vibrators en massagers genaamd Callie uitgebracht. "Callie is een luxueuze nieuwe collectie vibrators van Jopen die ontwikkeld is om wat sierlijkheid in de slaapkamer te brengen. Iedere vibrator uit de Callie collectie van Jopen omvat sterke, krachtige vibraties en stijl, terwijl ze zoals we van Jopen gewend zijn superieur genot en kwaliteit leveren," aldus omschrijft het bedrijf de nieuwe collectie.

De collectie bevat uit vier verschillende vibrators:

Callie by Jopen - Vibrating Mini Massager

Callie by Jopen – Vibrating Mini Massager

Callie by Jopen - Vibrating Mini Wand

Callie by Jopen – Vibrating Mini Wand

Callie by Jopen - Vibrating Wand

Callie by Jopen – Vibrating Wand

Callie by Jopen - Vibrating Dual Massager

Callie by Jopen – Vibrating Dual Massager


Nieuwe Producten Fun Toys
29 Feb / 2016

Nieuwe Producten Fun Toys

Er zijn nu vier nieuwe ontwerpen van het kwaliteitsmerk Fun Toys, het bedrijf achter de bestsellers G-Vibe en de Gvibe2. De nieuwe producten zijn de Gballs2, de Gplug, de Gring en de Gjack.

De Gballs2 is een high-tech vagina balletjes trainingsset om de bekkenbodemspieren te trainen. De Gballs2 bestaat uit zachte siliconen omhulde kegel ballen voorzien van Bluetooth technologie en een speciale app om een training uit te oefenen.

De Gplug is een innovatieve oplaadbare buttplug met een stille, maar erg krachtige motor. De buttplug heeft zes verschillende vibratiestanden die door intuïtieve knoppen zijn te bedienen. De Gplug is 100 % waterdicht!

De Gring is een slimme vinger vibrator met een sensationele trilling. De Gring is oplaadbaar en kan als afstandbediening dienen voor andere Fun Toys producten.

De Gjack is een grote, oplaadbare vibrator met een luxueus chromen handvat en een aangenaam gebogen vorm. De Gjack is gemaakt van het allernieuwste Bioskin materiaal, volgens Fun Toys "het meest realistische sexspeeltjes materiaal ooit gemaakt."

Jimmyjane Kondigt Intro-lijn Vibrators Aan
29 Feb / 2016

Jimmyjane Kondigt Intro-lijn Vibrators Aan

Jimmyjane is verheugd om de serie LIVE SEXY te introduceren. LIVE SEXY is een serie moderne en gebruiksvriendelijke vibrators geschikt voor de vrouw met of zonder vibrator-ervaring en nodigt uit om kennis te maken met Jimmyjane. De LIVE SEXY serie bouwt voort op het fundament van Jimmyjane's prijswinnende innoverende vibrators. De LIVE SEXY lijn bestaat uit een selectie favoriete modellen, maar dan in een iets eenvoudiger design. Deze zijn echter beschikbaar tegen een laagdrempeligere prijs! De LIVE SEXY lijn bestaande uit instapmodellen vibrators is ontworpen om Jimmyjane toegankelijk te maken voor zowel de ervaren als de beginnende gebruiker van vibrators.

De LIVE SEXY lijn heeft januari 2016 zijn debuut gemaakt tijdens de ANME show en bestaat uit vier "Intro"-vibrators. Intro-vibrators zijn batterij aangedreven versies van de prijswinnende Jimmyjane modellen en geschikt voor diegene die op zoek is naar kwaliteit in de prijsklasse van het middensegment. Al deze vibrators zijn waterdicht, draaien op batterij en zijn gemaakt van lichaamsvriendelijke, weekmakersvrije siliconen. Bovendien biedt Jimmyjane de klant 1 jaar garantie op deze modellen. Jimmyjane heeft voor de SEXY LINE naar zijn bewezen, best verkochte modellen gekeken. De Intro-vibrators beschikken over drie verschillende snelheden en 3 verschillende vibratiestanden.

"We merkten dat er een mogelijkheid was onze ervaringen en de feedback die we gekregen hebben van klanten samen te brengen in een lijn vibrators die qua prijs toegankelijker is, maar nog steeds over de kenmerken beschikt die onze topproducten zo gewild maken," zegt Robert Rheaume, directeur van Jimmyjane. "We zijn zeer trots op deze lijn vibrators en erg enthousiast om ons publiek te verbreden en het genot van Jimmyjane overal ter wereld in de slaapkamer te brengen."

De LIVE SEXY lijn van intro vibrators wordt beschikbaar in de kleuren roze, paars en blauw.
Doc Johnson Creeert Een Exclusieve Kink.com Productlijn
29 Feb / 2016

Doc Johnson Creeert Een Exclusieve Kink.com Productlijn

Doc Johnson heeft een samenwerking met Kink.com aangekondigd. Kink.com is een van 's werelds grootste producten op het gebied van BDSM films. Doc johnson en Kink.com zijn van plan om een complete Kink.com productlijn samen te stellen en deze te introduceren op de Anme show in juli 2016. Kink.com is in 1997 opgericht door de Brit Peter Acworth en is uitgegroeid tot de belangrijkste kracht op het gebied van BDSM en Fetish entertainment. Zoals alle Doc Johnson producten zal de Kink.com productlijn in de Verenigde Staten worden gemaakt.

"Dit is een spannend jaar voor Doc johnson", zei directeur Sales en Marketing Scott Watkins. "Het vieren van onze veertigste verjaardag en het aangaan van deze samenwerking geeft 2016 erg veel betekenis. Onze partners bij Kink.com delen dezelfde passie en gedrevenheid als wij hebben met ons merk, creëer altijd een fantastische klantervaring!"


De Womanizer W500 Pro Nu Verkrijgbaar In Een Tattoo Editie
29 Feb / 2016

De Womanizer W500 Pro Nu Verkrijgbaar In Een Tattoo Editie

Een nieuwe speciale editie van de "Womanizer W500 Pro" is nu beschikbaar in een tattoo editie! De womanizer is ongecompliceerd, eenvoudig in gebruik en kan de dromen van iedere vrouw waar maken. De microprocessor technologie regelt de zuigdruk. Het zachte, siliconen kapje (beschikbaar in twee verschillende maten) zet je over de clitoris, terwijl deze zachtjes wordt aangezogen door de stimulator. De clitoris wordt zonder contact gestimuleerd, wat vermijdt dat de clitoris niet "over-gestimuleerd" kan worden. De clitoris wordt gestimuleerd door nauwkeurig gecontroleerde en pulserende drukgolven in acht intensiteit niveaus.

Naast de tattoo editie is de Womanizer W500 Pro ook beschikbaar in zes verschillende kleuren-combinaties, elk met zijn eigen Swarovski element. De Womanizer W500 Pro is stil, zelfs met zijn nieuwe intensiteit levels.


Mannen Met Overgewicht En Hun Bedprestaties
09 Jul / 2015

Mannen Met Overgewicht En Hun Bedprestaties

Onderzoekers van de Erciyes Universiteit in Kayseri (Turkije) hebben een jaar lang onderzoek gedaan naar de samenhang tussen BMI (Body Mass Index) en de prestatie van de man op het gebied van seks.


De resultaten: mannen met overgewicht houden het maar liefst 5 minuten langer vol dan de dunnere medemens!


Een groep van 200 mannen werd geobserveerd, waarvan 100 personen met een hoger BMI en 100 slanke heren. Onderzoekers kwamen tot de conclusie dat mannen met een hoger BMI een vrijpartij hebben van gemiddeld 7.3 minuten.


De heren met een sixpack houden het nauwelijks 2 minuten vol en hebben last van vroegtijdige ejaculatie.


Laten we zeggen dat een man 100 x per jaar seks heeft. In dit geval heeft iemand met een hoger BMI ongeveer 8 uur meer seks per jaar dan zijn medemens met een sixpack. Dat is een behoorlijk verschil!


De onderzoekers zijn van mening dat hier een verklaring voor is. Een hoger BMI kan een gevolg zijn van oestradiol, een vrouwelijk hormoon dat een orgasme belet.


Mannen met een aanzienlijk hoger gehalte aan oestradiol ontwikkelen sneller een buikje. Alles heeft met de hormoonhuishouding te maken. Ze zijn hierdoor minder op zichzelf gericht en komen minder snel tot een hoogtepunt.


Heeft een man een laag oestradiol en dankt hij een buikje aan een gebrek aan beweging en veel eten, dan profiteert hij niet van dit gegeven!