Jimmyjane Kondigt Intro-lijn Vibrators Aan

Jimmyjane Kondigt Intro-lijn Vibrators Aan

Write By: admin Published In: Nieuws Created Date: 2016-02-29 Hits: 2174 Comment: 0

Jimmyjane is verheugd om de serie LIVE SEXY te introduceren. LIVE SEXY is een serie moderne en gebruiksvriendelijke vibrators geschikt voor de vrouw met of zonder vibrator-ervaring en nodigt uit om kennis te maken met Jimmyjane. De LIVE SEXY serie bouwt voort op het fundament van Jimmyjane's prijswinnende innoverende vibrators. De LIVE SEXY lijn bestaat uit een selectie favoriete modellen, maar dan in een iets eenvoudiger design. Deze zijn echter beschikbaar tegen een laagdrempeligere prijs! De LIVE SEXY lijn bestaande uit instapmodellen vibrators is ontworpen om Jimmyjane toegankelijk te maken voor zowel de ervaren als de beginnende gebruiker van vibrators.

De LIVE SEXY lijn heeft januari 2016 zijn debuut gemaakt tijdens de ANME show en bestaat uit vier "Intro"-vibrators. Intro-vibrators zijn batterij aangedreven versies van de prijswinnende Jimmyjane modellen en geschikt voor diegene die op zoek is naar kwaliteit in de prijsklasse van het middensegment. Al deze vibrators zijn waterdicht, draaien op batterij en zijn gemaakt van lichaamsvriendelijke, weekmakersvrije siliconen. Bovendien biedt Jimmyjane de klant 1 jaar garantie op deze modellen. Jimmyjane heeft voor de SEXY LINE naar zijn bewezen, best verkochte modellen gekeken. De Intro-vibrators beschikken over drie verschillende snelheden en 3 verschillende vibratiestanden.

"We merkten dat er een mogelijkheid was onze ervaringen en de feedback die we gekregen hebben van klanten samen te brengen in een lijn vibrators die qua prijs toegankelijker is, maar nog steeds over de kenmerken beschikt die onze topproducten zo gewild maken," zegt Robert Rheaume, directeur van Jimmyjane. "We zijn zeer trots op deze lijn vibrators en erg enthousiast om ons publiek te verbreden en het genot van Jimmyjane overal ter wereld in de slaapkamer te brengen."

De LIVE SEXY lijn van intro vibrators wordt beschikbaar in de kleuren roze, paars en blauw.