Nieuwe Producten Fun Toys

Nieuwe Producten Fun Toys

Write By: admin Published In: Nieuws Created Date: 2016-02-29 Hits: 1845 Comment: 0

Er zijn nu vier nieuwe ontwerpen van het kwaliteitsmerk Fun Toys, het bedrijf achter de bestsellers G-Vibe en de Gvibe2. De nieuwe producten zijn de Gballs2, de Gplug, de Gring en de Gjack.

De Gballs2 is een high-tech vagina balletjes trainingsset om de bekkenbodemspieren te trainen. De Gballs2 bestaat uit zachte siliconen omhulde kegel ballen voorzien van Bluetooth technologie en een speciale app om een training uit te oefenen.

De Gplug is een innovatieve oplaadbare buttplug met een stille, maar erg krachtige motor. De buttplug heeft zes verschillende vibratiestanden die door intuïtieve knoppen zijn te bedienen. De Gplug is 100 % waterdicht!

De Gring is een slimme vinger vibrator met een sensationele trilling. De Gring is oplaadbaar en kan als afstandbediening dienen voor andere Fun Toys producten.

De Gjack is een grote, oplaadbare vibrator met een luxueus chromen handvat en een aangenaam gebogen vorm. De Gjack is gemaakt van het allernieuwste Bioskin materiaal, volgens Fun Toys "het meest realistische sexspeeltjes materiaal ooit gemaakt."